Főoldal » Gyártók » Naturrein

Naturrein

Leírás:

Naturrein (Imton GmbH)

 

 

„Naturrein – természetes tisztaság” azt jelenti, hogy minden termékben pontosan meghatározott kritériumoknak kell megfelelnie:


-       Az általunk felhasznált valamennyi nyersanyag rendkívül magas minőséget képvisel,

-       nem használunk sem ipari, sem mesterséges segédanyagokat,

-       tartósítószereket és színezéket sem,

-       a nyersanyagok messzemenően természetesek maradnak  feldolgozás során, hogy az embert fogyasztásuk ne károsítsa, hanem élővé, elevenné tegye.

-       A növények termesztésének fenntarthatónak kell lennie és legalább a bio-minősítéssel rendelkeznie.

-       Valamennyi termékünket kézi munkával saját fejlesztésű receptúrák alapján készítjük, „naturrein” összetevőkből.

-       Cégünk etikája a következő alapelvekre épül: egészség, környezetvédelem és testvériesség. Nálunk a termék és a mögötte álló ember van az előtérben, nem az ár.

 

 

A fénygyökér jelentősége a táplálkozásbanA Dioscorea batatas (kínaiul Shan Yao) „fénygyökér” néven ismert, és az antropozófiai mozgalomban, főleg a biodinamikus gazdálkodásban, egy ideje nagy érdeklődés övezi. Joggal, hiszen Dr. Rudolf Steiner a múlt század húszas éveiben nagy jelentőséget tulajdonított ennek a növénynek a táplálkozásban. Olyan növénynek tartotta, amely az emberiség és Föld fejlődését döntően befolyásolhatja, és a burgonya helyére léphet, mint alapélelmiszer. A fénygyökér egy összetevőkben nagyon gazdag gyökérzöldség. A gumója tartalmaz keményítőt, fehérjéket, zsírokat, aminosavakat, szapoinokat, vitaminokat és 31 különböző nyomelemet. Különlegessége azonban nemcsak a mérhető és tápláló összetevőkben rejlik, hanem elsősorban fényétertartalmában. A fiziológiai fényanyagcserét (annak képességét, hogy a táplálékból fény=prána szabaduljon fel) ma rendkívül megnehezíti az élelmiszer-alapanyagok erőteljesen gépesített feldolgozása. Ezáltal élelmiszereinkből kivonják ezt a belső minőséget, hogy fényétert tudjanak rendelkezésre bocsátani. A fénygyökér, illetve a belőle készül termékek fogyasztása, segít helyreállítani ezt az egyensúlyt.Egy kínai gyógynövénykönyv az alábbiakat írja róla:

„Shan Yao-édes, semleges, hat az epe, a tüdő és a vesék működésére. A bőrre és a hajra gyakorolt szépítő hatása már régen ismert, sima, bársonyos arcbőrrel és csillogó, erős hajjal ajándékozza meg fogyasztóját.”A taipei orvosi egyetem (Graduate Institure of Pharmacognoscy Science, Taipei Medical University, Taiwan) egyik felmérésében pedig a következőket írják:

„A Dioscorea batata emésztéssegítő, vízhajtó, étvágygerjesztő hatású, stimulálja a belsőkiválasztású mirigyeket, erősíti az epét és a tüdőt, fiatalító és vércukorcsökkentő és egészen általános értelemben kiváló immunerősítő.”

Kiemelt termékek
Ingyenes kiszállítás 20.000 Ft feletti vásárlás esetén!
KAPCSOLAT

Ügyfélszolgálat és
Telefonos megrendelés:

06 1 797 3349


info@harmadikpart.huHarmadik Part
Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

2040 Budaörs,
Budapesti út 31-33.


FACEBOOK

Az oldalon található összes ár BRUTTÓ ÁR tehát tartalmazza az ÁFÁ-t.
webáruház készítés: deadhorse.hu