Főoldal » Gyártók » Martina Gebhardt

Martina Gebhardt

Leírás:

  

A legtermészetesebb natúrkozmetikum


Martina Gebhardt Naturkosmetik GmbH a világon az egyetlen natúrkozmetikumokat gyártó cég, melynek kivétel nélkül minden terméke Demeter-minősítéssel rendelkezik. A cég alapítója, Martina Gebhardt az elsők között volt, aki biominőségű alapanyagokat használt natúrkozmetikumai előállításához. Ma gyakorlatilag a cég termékeihez felhasznált valamennyi alapanyag biodinamikus, Demeter-minősítéssel rendelkező termesztésből származik, melyek magukban hordozzák a természet ritmusait. A kozmetikumok előállítása is ritmikus, biodinamikus szempontok szerint történik.


„A kozmetikában az értelem és az érzelem a legbensőségesebb módon  egyesülnek, hiszen a szépség ápolása a művészet magasiskolája, ezt érzem és erre törekszem.”

(Martina Gebhardt)


Martina Gebhardt barna haját szemtelen ősz tincsek tarkítják, a szemeit  mély nevetőráncok ölelik körül. Szeret nevetni, és ha nevet gödröcskék  jelennek meg az arcán.  Egy a jobb oldalon és kettő a bal oldalon. Senkinek nem jutna eszébe, hogy a második valamikor kutyaharapás volt,  mely csúnya heget hagyott a 3 éves gyermek  arcán. De ez a heg    indította el Martina Gebhardt rendkívüli pályáfutását.


Nem egy plasztikai műtét, hanem a gyerekorvos által felírt gyapjúviaszból  (lanolin) készült kenőcs tüntette el a heget. Martina aknéja is javult a  kenőcstől, ez  kíváncsivá tette az akkor 17 éves lányt, aki München  mellett nőtt fel. Kifejlesztett egy zsálya-tömjén-kenőcsöt, amely végül is  a kutyaharapást gödröcskévé alakította  és az aknét is eltüntette. Ezek után Martina barátai is ezt a kenőcsöt akarták használni, így aztán a 19 éves Martina jó néhány órát eltöltött a konyhában krémek  keverésével, amelyeket aztán barátain próbált ki.


A kis „boszorkánykonyhából” kinőtte magát egy vállalkozás, amely a főnökasszony nevét viseli. Egyre nagyobb lett a kereslet Martina Gebhardt kozmetikumai iránt, így  aztán 25 éves korában a diplomás építésznő végérvényesen a kozmetikumok mellett döntött. Munkatársakat vett fel és kialakított egy gyógynövénykertészetet saját  termelőüzemmel.


A cég nőtt növekedett. 1994-ben a kozmetikumokat gyártó üzem egy több mint 800 éves tanyán talált otthonra a bajorországi Rottban. A Martina Gebhardt Naturkosmetik 30 munkatársat foglalkoztat, akik több mint 140 kozmetikai terméket gyártanak, csomagolnak és forgalmaznak.


Martina Gebhardt termékei nem tartalmaznak egyetlen olyan anyagot sem, amely károsíthatja az embert vagy a környezetet. A 100 %-ban természetesen alapanyagok 95 %-a Demeter minősítéssel rendelkezik vagy ellenőrzött biogazdálkodásból származik. Minden tabu, ami szintetikus, éppúgy mint az állatokon tesztelt alapanyagok.


Martina Gebhardt tudáskincsének része a spagírika is. Ez egy olyan alkímiai módszer, melynek  segítségével a növényekből értékes esszenciákat desztillálnak és ezek hamujából természetes sókat oldanak ki. E régi eljárás csakis a legtisztább esszenciákat eredményezi, melyek tisztító hatással rendelkeznek. Ez a teljes gyógyítási folyamat segít megtartani, illetve helyreállítani a bőr egyensúlyát. Martina Gebhardt kozmetikumaiban kizárólag tiszta alpesi forrásvizet használ, amelyet még energetikailag is feltöltenek.


A Martina Gebhardt termékek minőségi irányelvei


 - A termékek 100%-ban természetes alapanyagokból készülnek

  - A termékek nem tartalmaznak semmiféle kémiai szintetikus alapanyagot, természet azonos alapanyagot,  tenzidet, glicerint, titán-dioxidot, tartósítószert. A krémek és a tejek nem tartalmaznak alkoholt sem.

  - Kizárólag olyan alapanyagokat használnak fel, amelyek miatt nem kínoznak és ölnek meg állatokat.

  - Az alapanyagok több mint 95%-a ellenőrzött biogazdálkodásból vagy Demeter-minősítésű termesztésből  származik

  - Egyedülálló, saját módszerrel előállított spagírikus esszenciák

  - A termékek előállítása biodinamikus ritmusok alapján történik

  - Minden termék BDIH Ellenőrzött Natúrkozmetikum tanúsítvánnyal rendelkezik

 - Minden termék Demeter-minősítésű


(Forrás: www.martina-gebhardt-naturkosmetik.de)
Forgalmazza: www.martinagebhardt.hu
 

 Ingyenes kiszállítás 20.000 Ft feletti vásárlás esetén!
KAPCSOLAT

Ügyfélszolgálat és
Telefonos megrendelés:

06 1 797 3349


info@harmadikpart.huHarmadik Part
Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

2040 Budaörs,
Budapesti út 31-33.


FACEBOOK

Az oldalon található összes ár BRUTTÓ ÁR tehát tartalmazza az ÁFÁ-t.
webáruház készítés: deadhorse.hu